Forrás bevonás

front_2 front_1

Forrás bevonása

A legtöbb cég életében eljön az a pillanat, amikor pénzügyi forrás bevonására van szükség. Legyen ez bővülési célú, likviditási célú, beruházási vagy piaci terjeszkedésre vonatkozó pénzügyi igény.

Nagy kérdés, hogy tőkét vonjon be? Hitelt vegyen fel? Kölcsönt vegyen fel? Pályázati úton jusson kedvező kamatozású vagy vissza nem térítendő forráshoz? Külföldi forrás elérhető a kijelölt célok megvalósításához?

digram

Azt fontos rögzíteni, hogy társaságunk nem egy hitelközvető vagy befektetési alap, így közvetlenül a forrás megszerzésében nem tud szerepet vállalni, de mint tanácsadó irányt tudunk mutatni a lehetséges források területén, és a megfelelő irány kijelölése után a szükséges dokumentumok, tervek nagy részét a célokra hangolva el tudjuk készíteni, így a vállalat már felkészülten és céltudatosan tud a forrás bevonása érdekében lépni.

Munkánk elsősorban a vállalat feltérképezésén alapul. A vállalat célkitűzéseinek és aktuális pénzügyi helyzetének megismerésével utat mutatunk a legészszerűbb forrás(ok) irányába.

Olyan bővülési és értékesítési tervet készítünk elő, mely igazodik a megcélzott forrás megszerzésének feltételeihez, egyben fenntartható, biztonságos és megvalósítható jövőképet ad mind a cég tulajdonosi köre és dolgozói, mind pedig a forrást nyújtó személy/intézmény részére.

Miért fontos mindez? Mert nem véletlen, hogy nagyon sokan nem jutnak megfelelő forráshoz. A pénzügyi tervezés, a cégpapírok megléte, valamint egy üzleti terv ma már a legtöbb esetben nem elegendő. A forrás bevonások sikereit több, mint 60%-ban a bővülési és értékesítési terv, annak részletessége és professzionalistása határozza meg, hiszen ez mutat a jövőbe, ez rögzíti a vállalat dinamizmusát és jövőbeni termelőképességét. Ez azonban egy rendkívül összetett szakterület, melyre ritkán van gyakorlott szakember egy vállalati szervezetben.

Mi kész, professzionális megoldást kínálunk Önnek és így a siker garantált, a vállalat fejlődhet az elvárt ütemben és dinamizmussal!

Friss forrásra van szüksége a vállalatnak? Kezdjük el a közös munkát még ma!

Hívja most a 06-70/588 53 53 számot vagy adja meg elérhetőségét és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.