Kiválasztás

front_2 front_1

Kiválasztás és tréning

Bővítené értékesítési csapatát vagy csak minőségi cserét hajtana végre?

digram
 • Nehezen talál megfelelő munkatársakat az értékesítési területre?
 • Túl nagy a fluktuáció?
 • Látszólag gyakorlott és jó kvalitású munkatársat sikerült felvenni, de az eredmények ezt nem igazolják?
 • Több hónapig eltart mire egy új értékesítő mérhető eredményeket produkál?
 • A költséges hirdetési és kiválasztási folyamatot követően a próbaidő alatt felmerülő még nagyobb költségek ellenére az új munkatárs nem válik be, és kezdődhet elölről a munkaerő keresés?
 • Jelentős összeget költ a vállalat az értékesítők támogatására (autó, üzemanyag, egyéb eszközök, marketing anyagok, marketing támogatás), mely összegek sok esetben nem térülnek meg az eredmények alapján?

Amennyiben Ön is találkozott már a fenti problémák bármelyikével, úgy jó helyen jár, mert mi ezekre garantált, mérhető és hatékony megoldásokat kínálunk Önnek!

A probléma:

A legtöbb fejlődő vállalat komoly figyelmet fordít arra, hogy megfelelő HR támogatással történjen a kiválasztás, illetve arra, hogy a munka elvégzéséhez megfelelő hátteret biztosítson, minőségi marketing anyagokat állítson elő, de ennek ellenére is rendszeresen megjelennek a fenti problémák, melyek komoly veszteségeket okoznak napról-napra...

Megváltozott a piaci környezet, más elvárások és más megoldások szükségesek a sikeres működéshez

A megoldás:

A szervezeti kérdéseket nem csupán egy vállalkozás felépítésével kapcsolatos kérdésnek tekintjük, hanem az azzal összefüggő gyakorlati feladatrendszerrel (kutatás, tervezés, értékesítés, operáció, adminisztráció, finanszírozás) történő koordinációjának, különös tekintettel a vállalkozás saját termékeinek hatékony értékesítésére.

Kimutatható költségmegtakarítás mellett garantáltan sokkal hatékonyabbá tesszük vállalata értékesítési folyamatait és csapatát!

Egy kézben tartva és megfelelően kombinálva az információkat olyan modellt tudunk beépíteni egy vállalat életébe, ahol a fenti problémákat meg tudjuk szüntetni!

Hogyan?

Egy menedzser-konzultáció keretében megismerjük a vállalat termékeit, működési hátterét, piacát, a jelenleg működő értékesítési struktúráját, éves terveit és minden egyéb olyan információt, amely a napi működésben szerepet játszik.

Az így kapott információk birtokában olyan tanulmányt készítünk, mely kifejezetten az értékesítők kiválasztására, ösztönzésére, a tervek teljesítéséhez szükséges folyamatokra és kvalitásokra épül.

A munkánk során részt veszünk az értékesítők kiválasztásában, és a kidolgozott célokra összpontosítva keressük és választjuk ki a megfelelő kvalitásokkal rendelkező leendő munkatársakat, nem pedig a múltbéli referenciái alapján.

A meglévő csapatot és az új munkatársakat egy teljesen egyedi tréning keretében a célokra hangoljuk, és a célok eléréséhez szükséges munkafolyamatokra tanítjuk meg kiegészítve azokkal a "kulcstényezőkkel", melyeket specifikusan a tanulmányunk alapján állítunk össze a hatékony értékesítés elősegítése érdekében.

digram

Mi lesz a munkánk következménye?

 • Jól tervezett és szervezett értékesítési folyamatok
 • Motivált és lojális értékesítői csapat
 • Minimális fluktuáció
 • Ugrás az értékesítési számokban
 • Sikeres és nyereséges vállalkozás

Hogy mindez a munka és szaktudás beépítése sokba kerül-e a cégnek?

Olyannyira nem, hogy már az első néhány hónapban csak a közvetlenül mérhető kiadások csökkenésével extra profitra fognak szert tenni, és ezt tovább növeli az értékesítés hatékonyságának javulásából adódó profit összege.

Ezzel Ön csak nyerhet! Lépjen a siker útjára még ma!

Hívja most a 06-70/588 53 53 számot vagy adja meg elérhetőségét és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.