díjazás

front_2 front_1

Az első konzultáció minden esetben díjmentes!

digram

Társaságunk szolgáltatásait eddig igénybe vevő cégek költségmegtakarítása és forgalombővülésből adódó profit növekedése kivétel nélkül sokszorosan meghaladta a tanácsadási díjak összegét már az első hónapokban. A tanácsadási díj megállapodás szerinti óradíj, projekt díj vagy folyamatos megbízási díj, melyek költségként elszámolhatók és az ÁFA visszaigényelhető.

Amennyiben úgy ítéli meg, hogy vállalkozása eredményességének növelésében az XXL Saleshouse Kft. szolgáltatásai megoldást nyújthatnak, várjuk szíves visszajelzését, időpont egyeztetés céljából.

Óradíj: általános konzultációs tanácsadás esetén alkalmazható, előnyei az igénybevétellel arányos költségráfordítás, valamint a megbízó igényei szerinti időbeni ütemezés.

Projektdíj: egy - a megbízó által meghatározott - nagyobb projekt feladat teljes körű elvégzésére szól, előnyei az óradíjnál kisebb egységnyi költségvonzat, valamint a megoldott feladat(o)k eredményeinek azonnali hasznosíthatósága. (Pl: menedzsment tanácsadás, piackutatás, értékesítői tréning, forrás bevonás előkészítése, stb...)

Folyamatos megbízási díj: a tanácsadást igénybe vevő cég a megbízás idejére teljes körű menedzsment szolgáltatást kap, a cég érdekében tevékenykedő tapasztalt, nyelveket beszélő és szakmailag felkészült "menedzser munkatárs(ak)" személyében. Komoly előnyei az óradíjnál vagy a projekt díjnál nagyságrendekkel kisebb egységnyi költségráfordítás, valamint a díjtól független folyamatos rendelkezésre állás. (Pl: folyamatos munkaerő kiválasztás, értékesítői hálózat felügyelete és tréningje, nemzetközi piacnyitási koordináció, stb...)

Az igények felmérése és az Önnek legmegfelelőbb együttműködési forma kiválasztása az első teljesen ingyenes és szerződéskötési kötelezettségektől mentes konzultáció alkalmával történik, így Ön csak nyerhet!

Lépjen Ön is a siker útjára, kérjen időpontot még ma!
Hívja most a +36 (70) 588 5353 számot vagy adja meg elérhetőségét és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.